ONS VERHAAL BEGON...

… met de eerste verjaardag van Felix. We waren op zoek naar een tof en origineel cadeau. We zochten iets persoonlijks, iets unieks. Iets dat ook mama en papa leuk zouden vinden. Iets dat hij voor altijd zou kunnen koesteren.

Na lang zoeken besloten we dat er geen enkel cadeau te vinden was dat aan al onze wensen voldeed en dat kleine Felix nog niet had. Dus besloten we om zelf aan de slag te gaan. Met pen en potlood.

Na maanden schrijven, herschrijven, tekenen, gommen en hertekenen werd ons eerste boekje geboren.

kies een verhaal

personaliseer

ontvang je pakketje

binnen 3 weken na bestelling

FELIX & DE TOVERFEE

Fé leeft samen met de andere feeën hoog boven de wolken. Ze heeft verdriet, want in tegenstelling tot de andere feetjes kan Fé niet toveren. Tot ze op een dag een kriebel voelt, doe alles verandert. Niet alleen het leven van Fé, maar ook dat van de mama en papa van Felix…

populair kraamcadeau

FELIX & HET MANNETJE OP DE MAAN

Op de maan woont een mannetje. Een speciaal mannetje, want dit mannetje kan toveren. Het zorgt ervoor dat de maan er elke dag weer een beetje anders uit ziet. Maar dat is nog lang niet alles! Nee, het mannetje op de maan gebruikt zijn toverkracht ook om de mensen op aarde gelukkig te maken. En zo maakt hij ook de grootste wens van de mama en papa van Felix waar…

populair kraamcadeau

FELIX GAAT NAAR SCHOOL

Felix gaat voor het eerst naar school. Hij vindt het ontzettend spannend. Zal de juf lief voor hem zijn? Zal de klas mooi zijn? Zal hij veel nieuwe vriendjes maken? Volg de eerste schooldag van onze vriend in dit leuke boekje!

FELIX WIL DE ZON PAKKEN

Felix is dol op de zon en al wat die met zich meebrengt: warmte, bloemen, buiten spelen, … Hij houdt er zoveel van, dat-ie er wel een stukje van zou willen hebben om te delen met iedereen die hij graag ziet. Maar dat lijkt nog niet zo eenvoudig… Lukt het hem om zijn eigen stukje van de zon te veroveren?

FELIX IS JARIG

Felix is jarig. Al wekenlang zet hij kruisjes op de kalender. Op 28 mei is het eindelijk zo ver: zijn verjaardagsdag. Het wordt een superleuke dag met een lekkere taart, hieperdepieps en mooie cadeautjes die Felix doorbrengt samen met iedereen die hij graag ziet!

GEPERSONALISEERDE KINDERBOEKEN
& ANDER LEUK DRUKWERK

copyright © 2020 Felix & co

MAILKE STUREN OFWA ?!

this website was built on kinder-reepjes & caprisonnekes